Home Team Wim Koens

Wim Koens

Producent & Talentontwikkelaar

Maak kennis met Wim Koens, producent en talentontwikkelaar bij BRUT. 

Wim is gespecialiseerd in talentmanagement, talentontwikkeling en het begeleiden van makers en werkt nauw samen aan de talentontwikkeling van onder andere fusus en MINKA. Wim is vooral sterk in creatief sparren om de inhoudelijke visie van de muzikant te vertalen. Of het nu gaat om een stage show, artwork of een marketingcampagne, de creatieve visie moet altijd het vertrekpunt én het anker zijn voor alle gezamenlijke acties. Daarnaast is Wim verantwoordelijk voor verschillende producties zoals The Diamond Exchange waarbij hij de projectleiding oppakt. 

Een groot deel van de zomer brengt hij door op en achter de festivalpodia in Nederland. Daardoor weet hij als geen ander welke (technische)valkuilen er zitten tussen een creatief concept en de realiteit van een (festival)podium. 

Met Wim aan je zijde kun je rekenen op zijn expertise en ondersteuning op het gebied van talentontwikkeling en planning. Als maker kan je bij Wim terecht voor langetermijn- en carrièreontwikkeling, strategische planning, technische vraagstukken en positionering. Hij staat klaar om samen met jou te werken aan je creatieve projecten!