Home Nieuws Van Basis tot Booster op Mañana Mañana

Actueel

Van Basis tot Booster: de samenwerking tussen talent ontwikkelaars op Mañana Mañana

Tijdens de aankomende editie van het Mañana Mañana festival staan er veel artiesten uit Oost-Nederland in de line-up! Veel van deze artiesten komen voort uit het ‘van Basis tot Booster’ convenant: het talentontwikkelingsconvenant dat zich inzet voor muzikaal talent in Oost-Nederland. Dit met het doel om de creatieve energie uit de regio te omarmen en beloftevolle makers de kans te geven om de volgende stappen in hun carrière te zetten. Het resultaat zie je van 8 tot en met 11 juni live bij Mañana Mañana. 

Een unieke samenwerking

Het ‘van Basis tot Booster’ convenant, medeopgericht door BRUT, is een samenwerking tussen 12 organisaties uit Oost-Nederland die zich bezighouden met muziek, dit zijn podia, productiehuizen, showcase festivals, conservatoria en poppunten. Zij delen het doel om een omgeving te creëren waarin muzikaal talent kan groeien en talentontwikkeling centraal wordt gesteld. Door het delen van hun kennis, faciliteiten en financiële middelen kunnen beloftevolle nieuwe makers de volgende stap zetten. 

Deze unieke samenwerking tussen BRUT, Metropool, Hedon, Burgerweeshuis, De Basis, ArtEZ, Booster, Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Gigant, Luxor Live en Doornroosje maakt het mogelijk om de muziekscene in Oost-Nederland te versterken, talenten te laten groeien en ze een podium te geven. Meer over het convenant lees je hier

Mañana Mañana als toonbeeld

Mañana Mañana staat bekend om de diverse line-up en intieme sfeer, wat het festival hét ideale podium maakt voor de makers uit het convenant. Het festivalterrein, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, is de plek waar de energie van het convenant zich in juni uit. Op de verschillende podia van Mañana Mañana zijn artiesten te vinden die verbonden zijn aan het convenant, van opkomend talent tot doorgewinterde legendes: het festival biedt de perfecte kans om de (Oost-) Nederlandse muziekscene te ontdekken.

De line-up van artiesten uit het convenant bestaat onder andere uit Silke Veld, ITSHE, Marth, Naber, Vera Bon en nog veel meer! Daarnaast zijn vanuit BRUT Lena Hessels, XILLAN en fusus op het festival te vinden. Maak het festival mee van 8 tot en met 11 juni. Meer over Mañana Mañana, de line-up en de tickets vind je hier