Home Nieuws Sterrenstof: Show Me The Money!

Actueel

Sterrenstof: Show Me The Money!

Donderdag 8 december staat de 2e panelavond van Sterrenstof op het programma met als onderwerp: hoe krijg ik mijn muzikale plannen gefinancierd? Wil jij als artiest (Dj, band, rapgroep of solo-artiest) nieuwe muziek fysiek uitbrengen, jezelf of je werk promoten, een videoclip opnemen óf studiotijd huren? Er zijn allerlei fondsen voor muzikanten beschikbaar die je kunnen helpen dit financieel mogelijk te maken en jou als talent te ondersteunen!

Poppunt Gelderland kent de ins en outs van de verschillende fondsen in Gelderland en Nederland en wáár je waarvoor moet aanvragen. Daarnaast hebben ze nog veel meer kennis in huis op het gebied van popmuziek in Gelderland. Onze hosts zullen de panelleden van Poppunt het hemd van het lijf vragen over diverse potjes, fondsen en budgetten, waar je ze kunt vinden, hoe je ze aanvraagt en wat Poppunt nog meer doet om regionale muzikanten van talenten tot professionals te ondersteunen.

INFO STERRENSTOF:

OPEN 19:30
START PROGRAMMA: 20:00

SPREKERS: 

  • Imke Loeffen (Poppunt Gelderland / Artiest)
  • Douwe (Poppunt Gelderland)

HOSTS: 

  • Wim Koens (BRUT / Producent) Moderator
  • Jorrit Oppedijk (Astrant / Junior Marketeer) Moderator
  • Luïgi Mansi (Studio Astrant / Talentontwikkelaar) Moderator Publiek

Donderdag 8 december kan je de sprekers bij Sterrenstof alles vragen wat je wil, dit kan tijdens het panel én naderhand tijdens de borrel onder het genot van een drankje.