Home Nieuws Popronde: DOGMAN + COW SHIFT Z

Actueel

Popronde: DOGMAN + COW SHIFT Z

Popronde landt 12 november weer in Deventer! En BRUT haakt ook dit jaar aan in onze bovenzaal, nu alweer voor de 4e keer samen met De Perifeer. Dit jaar hebben we met Dogman en COW Shift Z weer twee spannende acts op het programma staan. Spannend voor je oren en je mind, maar stilstaan wordt hier ook moeilijk, dus beter kom je prepared.

20:15 > DOGMAN

Het trio Dogman laat spirituals uitmonden in een Mongoolse veldslag, verpakt cybertrance in een oosters klankenkabinet en laat zich voortstuwen door dreigende, onderhuidse beats. Dogman is een muzikaal beest. Groovend door een tafel vol live electronics, zelfgeknutselde instrumenten en trance opwekkende toendra tunes. Dogman bestaat uit Robin Block (zanger en cyber-sjamanistische klankmeester), Mozes Meijer (percussie- en beatmachinist) en Milan Mes (trompettist en synth-alchemist).

21:45 > COW SHIFT Z

COW Shift Z is een intense live act, met een massieve, maar ook ontzettend gelaagde sound. Electronische dansmuziek vormt de basis om haar innerlijke werelden uit te drukken met een vrije, experimentele mindset. Haar onderzoek richt zich op het vinden van agressie in geluid (denk bijvoorbeeld aan rauwe hardcore/techno beats en haar expressieve stemgebruik) en het maken van cross-overs tussen genres met knappe overgangen. Ze raakt je vol tussen de ogen met een verpletterende energie.

LADY SALIVA & MENEER DE PERIFEER

Rondom de live sets van Dogman en COW Shift Z vullen Lady Saliva & Meneer De Perifeer de gaatjes met plaatjes. Lady Saliva is een van de vele DJ alter ego’s van Dennis Platvoet, tevens chef de cuisine van BRUT. Harco Rutgers aka Meneer De Perifeer is o.a. head honcho van De Perifeer.

Check hier het hele programma van Popronde Deventer. Popronde is gratis toegankelijk!