Home Nieuws NESS released ‘NATUURLIJKE SELECTIE’

Release

NESS brengt zijn debuutalbum ‘NATUURLIJKE SELECTIE’ uit!

Met “Natuurlijke Selectie” levert NESS een diepgaand en eerlijk album af. Het is een verzameling nummers waarin hij zijn ziel blootlegt en de luisteraars meeneemt op zijn persoonlijke reis. De samenwerking met Guan, die zijn muzikale talent heeft bewezen op het album van Rico, voegt een extra dimensie toe aan het geheel. Het album is een combinatie van duistere en meeslepende muziek, waarbij NESS en Guan hun artistieke visie op indrukwekkende wijze tot uiting brengen.

In een interview van NESS en producer Guan met Hiphop In Je Smoel vertellen ze over de moeilijke periode die ze hebben doorgemaakt en hoe ze uiteindelijk weer opkrabbelden. NESS: “Ik heb al te veel mensen zien vallen en niet meer overeind zien komen. Dan maar met de billen bloot.” Deze woorden getuigen van de kwetsbaarheid en openheid waarmee NESS zijn muziek maakt. Hij is vastbesloten om zijn eigen ervaringen te delen, ongeacht de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Met NATUURLIJKE SELECTIE laat NESS zien dat hij niet bang is om zijn eigen weg te bewandelen en zijn verhaal met zijn publiek te delen. Zijn eerlijkheid en oprechtheid zijn bewonderenswaardig en maken van dit album een uitzonderlijke luisterervaring. NATUURLIJKE SELECTIE stream je hier. Op 17 juni wordt het album gepresenteerd met een releaseparty in Hedon.

NESS

NESS, de Nederlandse hiphop-artiest uit Zwolle, heeft altijd rap gebruikt als medium om zijn meest persoonlijke verhalen te vertellen. Zijn eerdere releases, zoals ‘Zwolle’, werden goed ontvangen en hij maakte zelfs een remix van dat nummer met Rico en Sticks, een anthem voor de stad die hen zo dierbaar is. NESS kreeg veel lof voor zijn sessie bij 101Barz en werd later opnieuw uitgenodigd voor een sessie. Nu brengt hij zijn debuutalbum uit  in samenwerking met het label van Sticks, Fakkelteit Recordings. Het hele album is geproduceerd door Guan, bekend van zijn werk op het album ‘Rated R’ van Rico. Na drie jaar zijn NESS en Guan terug en niets staat hun succes meer in de weg. Ze openen een nieuw hoofdstuk waarin ze compromisloos unieke en waargebeurde verhalen vertellen. Puurheid en authenticiteit zijn de kernwoorden voor 2023.