Home Nieuws NESS als support bij tour van Sticks

Actueel

NESS als support bij de ‘ALLES OVER HOOP’ tour van Sticks

NESS zal de support doen tijdens de ‘ALLES OVER HOOP’ tour van Sticks! Voor zijn nieuwste album ‘Alles Over Hoop’ reist Sticks het hele land door samen met NESS en Guan.

NESS & GUAN 

NESS vertelt zijn persoonlijke verhalen door middel van rap. Zijn sessie bij 101barz werd goed ontvangen en hij werkt momenteel aan zijn debuutalbum, dat dit jaar zal verschijnen op het label van Sticks; Fakkelteit Recordings. Guan, bekend van zijn productie van het album ‘Rated R’ van Rico, heeft het hele album geproduceerd en zal ook tijdens de tour te zien zijn. 

Deze twee artiesten zijn op zoek naar verdieping en openen een nieuw hoofdstuk door concessieloos unieke en waargebeurde verhalen te vertellen. De combinatie van NESS’ persoonlijke verhalen en de productie van Guan zorgen voor een unieke en indrukwekkende performance.

Onlangs hebben NESS en Guan al een aantal singles uitgebracht, ‘ALLEEN’, ‘PLATTEGROND’ en ‘NO.1’ zijn nu te beluisteren op je favoriete streamingdienst. 

Sticks 

Sticks kan inmiddels terugkijken op een indrukwekkende carrière van ruim twintig jaar. Hij heeft samengewerkt met diverse artiesten, zoals Rico, Delic, Typhoon, ART, Jiggy Djé, Winne en Dr. Moon. Ook heeft hij met Rico en Typhoon de grootste hiphopshow uit de Nederlandse geschiedenis neergezet in de Ziggo Dome.

Het nieuwste album ‘Alles Over Hoop‘ wordt steevast goed ontvangen, dankzij de intrigerende teksten en spitsvondigheid. Na een afwezigheid van zo’n vijf jaar in het livecircuit, stapt hij nu weer het podium op en krijg je de kans om Sticks eindelijk weer live aan het werk te zien.

De combinatie van Sticks, NESS en Guan belooft een bijzondere en onvergetelijke tour te worden. Verwacht persoonlijke verhalen, intrigerende teksten en spitsvondigheid, gecombineerd met unieke producties en een bijzondere performance.

Sticks’ ‘Alles Over Hoop’ tour met support van NESS en Guan zal op verschillende data plaatsvinden door het hele land, check het in de BRUT agenda.