Home Nieuws Lena Hessels met ‘TAXI’ try-out in Cinetol, Amsterdam

Actueel

Lena Hessels met ‘TAXI’ try-out in Cinetol, Amsterdam

Welkom in het nieuwe tijdperk van Lena Hessels: MEGAPOP. Kom dat zien, kom dat zien! 10 september 2024 staat Lena met een try-out voor haar nieuwe show én nieuwe EP ‘TAXI’  in Cinetol, Amsterdam. Verwacht een ultieme pop show, discoballen en choreografie zoals je nog nooit eerder hebt gezien van Hessels. Tickets zijn gratis en te claimen via: https://cinetol.nl/events/lena-hessels-2/ 

MEGAPOP

Vergelijkbaar met artiesten als Charli XCX, Lily Allen en Dua Lipa en geïnspireerd op de 00’s en 80’s synthpop neemt Lena je mee in haar persoonlijke wereld van onafhankelijkheid, vrijheid en mentale uitdagingen. Tussen hypnotiserende hyperpop, een lichte speelsheid en onderliggende, progressieve statements ontstaat het geluid van Lena Hessels: een onweerstaanbare popartiest, inclusief discoballen. De show is ontwikkeld in samenwerking met Freek Ros voor het licht (S10, Wende en De Staat) en choreografie door Maria Luttikhuizen (Wende en Toneelgroep Amsterdam). 

Lena Hessels

Lena Hessels, 23, is producer, zangeres en bovenal performer. Als dochter van Terrie Hessels (gitarist van The Ex), was Lena’s jeugd gevuld met alternatieve rock en wereldmuziek. Haar roeping tot de popwereld werd aangewakkerd toen ze als 11-jarige Taylor Swift ontdekte. Sindsdien is ze op zoek naar haar eigen popgeluid en brengt ze sinds haar 17e haar eigen muziek uit en treedt ze op in de popzalen van Nederland en het buitenland. 

Haar voorgaande nummers, ‘heat’, ’the car’ en ‘dance!’, hebben veel waardering en airplay gekregen in de UK en Nederland, ondersteund door meer dan 40 radiostations. Door haar succes ging Lena begin 2024 op tournee in de UK waar ze als podiumdier elke zaal omtoverde tot een club. Ze kijkt er naar uit om haar nieuwe energie, geluid en live show met haar fans te delen.