Home Nieuws Lena Hessels in Garage Noord voor release party

Release

Lena Hessels in Garage Noord voor release party

Op 1 december geeft Lena Hessels een live optreden van tracks uit de volledige EP trilogie ‘if not now, then when will it, be all i ever wanted’. Tijdens de avond wordt er niet alleen het afsluiten van de trilogie gevierd maar ook de release van haar LP met daarop de drie EP’s en de nieuwe track ‘pop!!’. 

Naast het optreden van Lena en supporting artiest Skylar spelen Willem Smit (Personal Trainer) en Pip Blom DJ sets om de avond af te ronden en speelt Terrie Ex een set om de avond in volle teugen te starten. Kort om, een volle avond met een toffe line-up. Tickets zijn 7,50 en via de website van Lena Hessels te krijgen. 

if not now then when will it be all I ever wanted x pop!!

In het afgelopen jaar heeft Lena Hessels drie EPs uitgebracht met hits zoals ‘my baby’s belly’ en ‘my diamonds’. Op 25 november sluit Lena de trilogie officieel af met haar single ‘pop!!’. Door de combinatie van woozy elektronica en opzwepende hooks met Lena’s warme, sensuele zang is pop!! een verslavend stukje hemelse electropop. Fans van Lorde en Sky Ferreira zullen zich hier thuis voelen. Over de single zegt Lena: ‘Het is een liefdeslied over de veiligheid en eenvoud van het hebben van een relatie met iemand. Ik denk dat verliefdheid de rest van de wereld afstandelijker maakt, maar dat maakt niet uit omdat je gewoon gefocust bent op deze persoon. Het is een eenvoudig moment in de tijd, gemakkelijk, logisch. Ik wilde dat dit nummer veilig aanvoelde, warm, gelukkig en donzig – zoals dat moment in de tijd.’