Home Nieuws Bevrijdingsfestival met BRUT

Actueel

Bevrijdings­festival met BRUT

Op 5 mei 2023 vindt het Bevrijdingsfestival Overijssel weer plaats, een dag waarop we stilstaan bij de vrijheid en deze vieren met goede muziek! Dit jaar belooft het festival extra bijzonder te worden met de komst van de hiphop-artiesten NESS en Guan, en alternative R&B artiest XILLAN.

NESS en Guan zijn beide afkomstig uit Zwolle en hebben al eerder samengewerkt aan verschillende projecten. Dit jaar staan ze samen op het podium van het SENA Performers Stage om hun muziek en boodschap van puurheid en echtheid te delen met het publiek. 

Tijdens het festival vindt je XILLAN in de Deltion VIP Lounge, waar hij zijn muziek in de perfecte setting ten gehore brengt. Hier krijgt het publiek de kans om deze talentvolle artiest van dichtbij te bewonderen en zich te laten meevoeren op zijn muzikale reis vol energie en creativiteit.

Het Bevrijdingsfestival

Het Bevrijdingsfestival Overijssel biedt dit jaar een mooie mix van bekende en opkomende artiesten die samen zorgen voor een onvergetelijke dag vol muziek, vrijheid en creativiteit. Of je nu houdt van hiphop, alternative r&b of iets daar tussenin, er is voor iedereen wat te beleven op dit bijzondere festival.

Naast de muziek is er ook aandacht voor het thema vrijheid, iets wat natuurlijk centraal staat tijdens het Bevrijdingsfestival. Er zijn verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd om stil te staan bij dit thema en de vrijheid te vieren. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld deelnemen aan een vrijheidsmaaltijd, workshops volgen of deelnemen aan een debat over het thema.

Het Bevrijdingsfestival Overijssel belooft een bijzondere en inspirerende dag te worden, waarbij muziek en vrijheid samenkomen. Kom langs en geniet van de muziek van NESS, Guan en XILLAN, en nog vele anderen!