Home Nieuws Adopteer een live show

Actueel

Adopteer een live show

Hè wat? Adopteer een liveshow? Ja, je kan een lokale artiest ‘adopteren’. En het is broodnodig! In 2020 hebben we dit project opgezet om de muzikanten tóch te laten spelen in het corona-tijdperk. We merken dat het nog steeds super relevant is om speelplekken te realiseren voor onze opkomende lokale artiesten. Zij kunnen zich (nog) niet meten met de al gevestigde artiesten, die op dit moment op veel podia hun  shows  inhalen. Hoe maken ze dan hun live-meters, die essentieel zijn om te groeien als artiest? Onder andere dus bij Adopteer een Liveshow!

Toen in de eerste lockdown de live muziek sector totaal op slot ging, vroegen De Basis en De Nieuwe Oost Pop (nu: BRUT) zich af: wat kunnen we in deze tijd voor onze lokale muzikanten betekenen? En tegelijkertijd: hoe kunnen we ook jullie, muzikaal minnend Oost-Nederland, stimuleren om deze artiesten te steunen?  

Wat is het idee?

Op maandag 14 november spelen 5 acts de sterren van de Breblse hemel en jij kunt daarbij zijn! Sterker nog: je kunt het mede mogelijk maken! Je kunt namelijk een act ‘adopteren’. Daarmee zorg je ervoor dat deze show door kan gaan, hou je de lokale muziekscene levend én creëer je tegelijk een unieke kans om, samen met jouw allerleukste gasten, in een intieme setting te genieten van een verrassende avond live muziek.

Check de website van De Basis om jouw favoriete lokale act te vinden én te scouten! Wil je ‘gewoon’ komen? dat kan natuurlijk ook via de website van Brebl.

Hoe word je adoptieouder?

Maak kennis met de artiesten en kies wie jij wil adopteren. Per act hebben we drie adoptieouders nodig om het optreden mogelijk te maken en de artiesten een gage te bieden. Als adoptieouder doneer je €100,- en krijg je 10 tickets voor deze bijzondere avond. Wie ga jij supporten?