Home Makers Robert Vosmeijer

Robert Vosmeijer

Maker

Robert Vosmeijer, beter bekend als De Sluwe Vos, is al meer dan 10 jaar succesvol producer en DJ van hoofdzakelijk techno en house. Daarnaast heeft hij zijn eigen vinyl label opgericht, meerdere releases uitgebracht op labels zoals PIAS en DGTL en speelt hij meerdere malen per week een DJ set of liveshow met eigen synthesizers en drumcomputers. Samen met BRUT werken we aan het project Christian The Comet Conqueror.

Project

In samenwerking met BRUT zoekt Robert Vosmeijer de diepgang bij zichzelf en in de techno scene. Door middel van het project Christian The Comet Conqueror gaat Robert het experiment aan. Hiermee onderzoekt en ontdekt hij nieuwe manieren om bezoekers in de techno scene te prikkelen. Binnen deze samenwerking ondersteund BRUT Robert Vosmeijer op productioneel vlak in het uitvoeren van live shows, op marketing vlak in het communiceren van het verhaal en op financieel vlak in het aanvragen van subsidies.

Christian The Comet Conqueror

Met de muziek die Robert maakt voor Christian The Comet Conqueror vertelt hij een universeel verhaal. Dit verhaal staat synoniem voor een reis van obstakels en persoonlijke ontwikkeling die iedereen aflegt in het leven. Het opkomende album bestaat uit snelle ritmes die zich afwisselen met langzame, melodramatische pads, intense sound designs die zich ontvouwen tot rustgevende drones en texturen. Bovendien vormt het de basis voor een voorstelling die de bezoeker meeneemt in een ervaring die meer biedt dan zijn reguliere voorstellingen. Tijdens de eerste try-outs in de Bergkerk in Deventer is gebleken dat het verhaal, en de spanningsbogen die het met zich meebrengt, het gewenste effect hebben en dat bezoekers zodoende met een gevoel van verlichting en opluchting vertrekken. 

Benieuwd naar hoe BRUT een traject inricht? Bekijk dan hier hoe wij de maker binnen een traject ondersteunen.