Home Makers MINKA

MINKA

Maker

MINKA maakt alternatieve electropop met een rock ‘n roll randje. Ze schrijft Nederlandse teksten over het leven en geeft je beats om op te raven. Vergeet je werk, laat je meenemen. Al is het maar voor even. Met haar gitaar en een mix van electro en analoge muziek laat zij alle kanten van het leven zien: de vrolijkheid, de ondeugendheid en de eerlijke waarheid.

TRAJECT

In de eerste jaren van het traject hebben we in samenwerking met MINKA focus gelegd op het vestigen van MINKA als artiest, hoe ze zich compromisloos kan presenteren en met haar nieuwe liveshow en debuutalbum een onuitwisbare indruk achter kan laten.  Na het uitbrengen van een debuutalbum gaat zij op zoek naar de diepgang. We werken gezamenlijk aan een duurzame carrière dat financiële onafhankelijkheid toelaat en het balans tussen werk en privé naar de voorgrond brengt.

LINK

Op 13 mei 2022 bracht MINKA haar debuutalbum LINK uit. Het album is gevuld met 10 tracks geaard in positiviteit en kwetsbaarheid. Tussen de ups en downs bewaart zij haar evenwicht in tracks over hoop en jezelf overgeven aan de linke, kansrijke mogelijkheden van het leven. Juist wanneer je alles geeft, en een risico neemt, kan er iets magisch gebeuren. ‘LINK, omdat ik altijd de moeilijke weg kies.’ Slapeloze nachten, keihard werken voor elk muzikaal detail, en daar ook intens in op gaan. Er is geen tussenweg in het artiestenleven voor MINKA. Van de  hoogtepunten op een podium, tot het alleen thuiskomen en meteen de onzekerheid binnen voelen stromen. Het hoort er allemaal bij. ‘Je vraagt jezelf soms af, waarom doe ik mezelf dit aan? Maar juist de moeilijkste route laat me een bijzonder leven leiden.’ MINKA maakte bewust de keuze om met haar debuutalbum eerlijk te zijn en deze gevoelens ook bij haar luisteraar aan te willen wakkeren.

Lees hier meer over het album ‘LINK’.