Home Makers Lena Hessels

Lena Hessels

Maker

Lena Hessels was 8 toen ze voor het eerst op het podium stond. In 2021 heeft ze naar eigen zeggen haar sound gevonden. Ze creëerde een reeks nieuwe tracks met als resultaat verleidelijke abstracte electro-pop songs met een hypnotiserende donkere toon en afwisselende speelsheid. Dit is het geluid van een muzikant die geniet van de mogelijkheden van de studio en overtuigd is van haar stem. Zelfbewust en vastbesloten markeert Lena Hessels de opkomst van een nieuwe, onweerstaanbare popartiest.

TRAJECT

In 2021 is het traject met Lena Hessels van start gegaan. Samen met BRUT vestigen we Lena in de Nederlandse en Internationale pop-scene. Door middel van drie EP’s: ‘if not now’, ’then when will it’ en ‘be all I ever wanted’, evenals meerdere live shows creëeren we een basis waarop Lena Hessels haar carrière kan bouwen. We richten gezamenlijk een netwerk en team op bestaande uit industry professionals waar Lena Hessels mee kan samenwerken aan het uitbrengen van muziek, het uitvoeren van release plannen, shows kan boeken en haar bereik kan uitbreiden tot internationale grond.

if not now, then when will it, be all I ever wanted

In 2022 heeft Lena Hessels drie EPs uitgebracht ‘if not now’, ’then when will it’ en ‘be all I ever wanted’ met hits zoals ‘my baby’s belly’ en ‘my diamonds’. De trilogie werd afgesloten met haar single ‘pop!!’. Door de combinatie van woozy elektronica en opzwepende hooks met Lena’s warme, sensuele zang is pop!! een verslavend stukje hemelse electropop. Fans van Lorde en Sky Ferreira zullen zich hier thuis voelen. Over de single zegt Lena: ‘Het is een liefdeslied over de veiligheid en eenvoud van het hebben van een relatie met iemand. Ik denk dat verliefdheid de rest van de wereld afstandelijker maakt, maar dat maakt niet uit omdat je gewoon gefocust bent op deze persoon. Het is een eenvoudig moment in de tijd, gemakkelijk, logisch. Ik wilde dat dit nummer veilig aanvoelde, warm, gelukkig en donzig – zoals dat moment in de tijd.’

Benieuwd naar hoe BRUT een traject inricht? Bekijk dan hier hoe wij de maker binnen een traject ondersteunen.