Home FAQ

Veel gestelde vragen

Hier vind je een aantal van onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.

  • Wij staan op verschillende manieren voor de maker klaar. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een antwoord op een vraag over je makerschap? Dan kan je de events die we cureren voor de maker met een vraag, obstakel of de wens om een stap verder te gaan met hun makerschap bijwonen. Bekijk hiervoor de kennisdelingsevents op onze producties pagina. Ben je op zoek naar een langdurige samenwerking? Bekijk dan onze talentontwikkeling pagina voor meer informatie.

  • Meer informatie over de trajecten bij BRUT en hoe je je hiervoor kan aanmelden zijn te vinden op de talentontwikkeling pagina. Wij kijken uit naar je plan!

  • De meest recente informatie over aankomende edities zijn in onze nieuwsbrief, agenda of op onze Facebook en Instagram accounts te vinden.

  • Dit kan zeker. We organiseren kennisdelingsevent voor makers met een (kleine) vraag, obstakel of de wens om een stap verder te gaan met hun makerschap. Deze kennisdelingsevents vind je bij producties. Of mail je vraag naar info@metbrut.nl, dan zorgen wij dat jouw vraag bij de juiste persoon terecht komt.